lauantai 10. joulukuuta 2016

Jämälankaa

Aikojen saatossa tuppaa jäämään kaikenlaisia langanjämiä pyörimään nurkkiin, serkkuni kanssa lupailin että pitäisi ne jämät hoidella pois sieltä majailemasta, joten olen (hyvin mielikuvituksellisesti) tehnyt raitasukkaa muutamilla väreillä.
Kahdet sukkaset ovat jo valmiina ja kolmannet puikoilla kärkikavennuksia vailla.


Äitin sukkaset:
Lankoina tosiaan edellisessä postauksessa mainityt violetti Maija ja jokin vaaleanpunainen lanka 30- vuoden takaa.
Puikot muistaakseni 3.5 mmTässä taasen vuoroon ovat päässeet:
Violetti Maija
Valkoinen 7 Veljestä
Vaaleanharmaa Nalle
Vaaleanvihreä 7 veljestä
Tummanvihreä Ville
Tummanharmaa Nalle
Turkoosi Nalle
Puikot 3.0mm
60 silmukkaa, perinteinen sukkamalli.

Nämä sukkaset tulivat ystävälle ihan vain tekemisen ilosta. Näitä sukkia tehdessäni käytin hieman pienempiä puikkoja kuin normaalisti ja huomasin että jäljestä tulee huomattavasti tasaisempaa ja tämähän miellyttää minun silmääni :)
Tosin samalla käy efekti että käsiala hieman tiukentuu koska lanka on paksumpaa kun mitä ohuemmilla puikoilla tulisi neuloa. Huomaan että ranteet ja hartiat hieman kipeytyvät ja ymmärrän nyt mistä Ricchan puhuu :'D
Harmikseni olen hävittänyt valmiiden sukkien kuvan johonkin kun kuvittelin sen olevan kamerassa muttei ollutkaan, mutta ehkäpä saan ystävältä kuvan niistä käytössä(?). Hope so..

Täältäpä vielä kolmannet keskeneräiset tapaukset lankoinaan:
Vaaleansininen mysteerilanka 30- vuoden takaa
Violetti Maija
Turkoosi Nalle
Tummansininen Nalle
Tummanpunainen Nalle
Vihreä Ville
Puikot 3.0 mm
64 silmukkaa, perinteinen sukkamalli.

Sukat tosiaan kärkiään vielä odottelee, en tiedä sotkisinko vielä jotain muuta lankaa mukaan vaiko jatkaisinko samoilla väreillä. Seuraavat sukkaset tulevat todennäköisesti olemaan punasävyiset :)

Onhan tässä tietysti ollut muutama epäonninen projekti, kuten vauvan bolero, joka ei pääsekkään pukinkonttiin vaan joutuu purku- urakaksi koska ei ollutkaan tarpeeksi lankaa enkä saa sitä samaa lisää koska Lankaamo on poissa (R.I.P. Lankaamo, we miss you), sekä "Kettu sukat" joiden kanssa yksinkertaisesti poltin päreeni ja purin ne.
AION vielä joku päivä tehdä kyseiset sukat, sillä kun selailin blogia Missä Neuloimme Kerran, löysin neuvon kuinka neuloessa voi päätellä valmiiksi uuden värin ettei tarvitse sitten niitä langanpäitä tuhatmäärin päätellä. (Käytin tätä hyväkseni jo noissa raitasukissa) Harmillista on se etten muista missä tekstissä tämä ohje oli, kun siitä on jo jonkin aikaa..

"Päänsärkyhuivi" on jämähtänyt paikoilleen ja ei päädy pukinkonttiin.. Annan sitten joskus kunhan saan valmiiksi, ehkä ensi jouluna?
Kuvion teko jonkin ajan jälkeen alkaa tympäännyttää ja kiinnostus häviää kyseiseen työhön.
Todellinen päänsärky, kun ei viitsi työtä purkaakkaan.

Mutta eihän toki koko aika ole neuloessa mennyt (sen ehkä huomaa kun on tullut tuotoksia niin vähän..) sillä elämässäni on henkilö, jonka tulette tuntemaan nimellä Bane.. ja kyllä, annoin hänen valita nimensä ihan itse :'D
Hänen olisi tarkoitus olla minun (pahempi?) puolisko :)
Elämä hymyilee kun tuijottelee maailmaa vaaleanpunaisilla linsseillä <3

Joulu se tulee ja lahjahankinnat (toivottavasti) tehty sen osalta.
Myös erään pienen murusen synttärit lähestyy, joten kaipa se on mentävä kylille pyörimään :)

Lanka, Rauha ja Rakkaus
Amen

~Ma- Chan~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)