maanantai 31. lokakuuta 2016

Kiirettä pitää...


KLO 05:57

Kuusitoista ja puoli tuntia aikaa saada edes yksi pari sukkasatoon valmiiksi. Otsikkoa mukaillen, kiirettä pitää kun on tuli hännän alla, eli tässä tapauksessa sukka ihan täysin totaalisen kesken. Tulin vähän aikaa sitten töistä ja kaipa ne yöuneen tarkoitetut tunnit pitäisi jossain vaiheessa napsia talteen

Joulu tulee ja joululahjat ovat vielä neulomatta. Paniikki!


KLO 09:18

Varsi on nyt tehty. Kahdeksankymmentä silmukkaa ja kahdeksankymmentäkolme kerrosta. Kantalappu odottakoon kunnes olen yöuneni napannut. Palaan asiaan joskus viiden jälkeen iltapäivällä. Kuva on suttuinen, eikä neulojankaan ajatus juokse kovin lujaa enää tämän valvomisen jälkeen.

Aika on kulkenut suht nopeasti näiden sekä Missä neuloimme kerran-blogia lukiessa. Kesäkuu 2014 on menossa parhaillaan.

Iltapala on nautittu, joten ei muuta kuin yöunille.


KLO 21:44

Kuuden tunnin unet ja ylös, kauppaan, ruokaa, kotihommia ja paljon neulomista.

Alan hiljalleen pelkäämään, etten tule saamaan sukkaa valmiiksi. Nippa nappa kaksi tuntia aikaa tehdä 50 kerrosta jalkapöydän osuutta ja nauhakavennus sekä tietysti päättely. Lisäksi tuntuu, että kiire on vaikuttanut käsialaani ja etenkin silmukoiden nostaminen kantapäästä tuotti yllättävän paljon ongelmia. Simmut eivät oikein toimi.


KLO 23:58

Sain tehtyä kolmekymmentä kerrosta, mutta on aika luovuttaa. Tarvitsisin tunnin verran lisää aikaa.

Ei voi minkään. Otetaan ensi vuonna uudestaan paremmalla onnella. Tuli monta kertaa neuloessa mieleen Tour de Sock ja Sock Madness, eikä kumpikaan niistä oikein houkuttele. Vauhdin puolesta ehkä voisi kisata, mutta tämä sujui nopeasti vain helpon 2o2n-joustinneuleen ansiosta. Kisoissa on kuitenkin uusia, opeteltavia asioita sekä itsensä haastamista.

Viimeistelen sukat huomenna, kunhan olen selvinnyt yön töistä ja nukkunut kunnolla.

~Ricchan~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)