lauantai 11. toukokuuta 2013

Viimein valmiit

No johan oli jännitysnäytelmä Suomen ja veli venäläisen jäkisjoukkueiden välillä! Oli pakko vielä sen jälkeen pistää postausta tulemaan blogiinkin, kun sai parempia kuvia viimeisimmästä työstä:

 

Musta Metsikkö
(Black Grove in Ravelry)

Mitä: Perus-sukat omalla mallilla (76 silmukkaa)
Miten: Sukkapuikot 3 mm
Mistä: Opi Villasukka (meleerattu metsänvihreä) ja 7Veljestä (musta)
Menekki: Vihreä 140 gr, musta 28 gr (84 gr/sukka)
Miten pitkään: 4 viikkoa

Kuten olin jo aikaisemmin paljastanut, ei kaikki sujunut näiden sukkien kanssa niin joutuisasti kuin olin suunnitellut. Ensimmäiset kolme viikkoa neuloin ja epäilin langan riittävyyttä, sitten sain varmuuden siihen. Koska mieli paloi jo muiden neuleiden pariin, tikutin armotonta kyytiä viikossa sukkaparin valmiiksi. En vain sitten saanut tilitettyä niitä tänne blogiin kuin vasta pari viikkoa myöhässä, hups.


Tosiaan, perus-sukat armaan jalkoja lämmittämään. Opi Villasukka oli lankana karheahkoa, mutta pehmeni onneksi pesun myötä. Vielähän nuo miehen mielestä olivat hiukan tiukat, mutta onneksi Novitan sukkalankoja käyttäneenä voin huoletta todeta, että neuleet kyllä löystyvät ajan mittaan ja ovat paremmat jalassa. Sama juttuhan on kenkien kanssa, niitä täytyy pitää kunnes uutuudenkarheus rapisee ja kenkä muotoutuu jalan mukaan. Kummallisesti myös langankulutus muuttui: viimeksi jäi 25 kerrosta vajaaksi, nyt taas jäi 10 gramman pikkukerä jäljelle. Hyvä vain, kerä saa jäädä varalle mahdollista parsimista varten.

Nyt työn alla ovat itselle lapaset. Aloitin myös hurjana tyttönä ikuisuusprojektin, jossa tarkoituksena olisi Smartin väreistä rakentaa tilkkutäkki. Samalla tein myös mallitilkun lapasia varten (kaksi kärpästä yhdellä iskulla, heh). Myös Lankalipasto sekä Jämäjemma kaipaavat päivitystä, mutta niistä juttua myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)