tiistai 30. huhtikuuta 2013

HÄPEÄGALLERIA, osa 1 - Patalappusia

Vapun kunniaksi laitettakoon nyt paremman puutteessa esille meitsin vanhoja käsitöitä, kun on kerran tullut tehtyä. Näkeepähän jokainen, että tyvestä sinne puuhun noustaan eikä oikoteitä ole. Näine sanoineni esittelyyn pamahtaa ensimmäinen patalappuni koskaan:


...Siitähän tuli hieno! O___O Mummin opeilla tehty, kun olin ukin ja mummin luona kesällä viikon joskus alta kouluikäisenä. Kaiketi. Patalappu on kuitenkin edelleen käytössä. Pesussa kulunut ja värikin on jonkin verran haalistunut, mutta palvelee edelleen tarkoitustaan, hieman eri koossa tosin. Väreinä mahtavat kirkas punainen ja hyvin tumma vihreä.Aika ja peseminen ovat nimittäin huovuttaneet ja pienentäneet lappua sen verran, että nykyään se on juuri sopiva mukinalunen. Kaveriksi tein sitten seuraavana kesänä sinisen, ainaoikein-neuloksella neulotun patalapun, joka on pysynyt kuosissaan.


Vielä yhteispotretti kaveruksista:


Voi pelko ja ahdistus, kun katson tuota vapun sääennustetta sekä Forecasta että ikkunasta. Toivottavasti illaksi jää sen verran nättiä ilmaa, että pääsisimme kaveriporukalla grillaamaan...

Häpeägalleria jatkunee luultavasti myös tulevaisuudessakin, koska onhan se oikeastaan ihan kiva muistella mitä kaikkea on tullut tehtyä elämän aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)