lauantai 6. huhtikuuta 2013

Huhtikuussa hullaannutaan langoista

Jippii, sainpas tehtyä urotyön, eli listattua kaikki omistamani langat yläpalkissa näkyviin paikkoihin. Esittelyssä ovat Lankalipastoni:


sekä tietysti Jämäjemmani:


Myös kuvia klikkailemalla pääset ihastelemaan lankoja, joita olen hamstrannut itselleni. Kovinkaan paljonhan siellä ei ole, lankakeriä 1 kg 818 gr sekä jämiä 877 gr eli yhteensä "vain" 2 kg 695 gr!

Tietysti jos mukaan lasketaan tämänhetkinen neuleprojektini, jossa on kiinni lankaa 280 grammmaa, nousee omistamieni lankojen määräkin melkein kolmeen kiloon. Huh, parasta etten mainitse talon miespuoliselle asukkaalle mitään tai saattaa tulla komennus lankalakkoon. Ollaan vaan hissukseen...

Siitäpä tulikin mieleeni, että työn alla olevat villasukat ovat kovin jännät ja arvaamattomat. Langankulutukseni kun tuppaa neuloessa olemaan paljon isompi kuin tavan neulistilla, joten on pieni pelko persuuksissa (anteeksi kielenkäyttöni) siitä, ettei tuo Opi Villasukka-lanka tule riittämään. Tai sitten se riittää, mutta aika hiuksenhienolla rajalla mennään.


Olisi tosi sääli joutua purkaututtamaan nuo sukat, kun niihin on kohta pari viikkoa uhrannut. Meidän perheessä Mies on the Purkaja, sillä itse en välttämättä hennoisi. Kun päätöksen sitten joutuu tekemään, mie tuijotan pahasti ja himpun verran pahoilla mielin vieressä, kuinka Mies hymyilee ja neule purkautuu...

Oho, kellopa tulee paljon. Parasta alkaa käymään nukkumaan, huomenna on illasta töitä ja sunnuntaina sitten vihdoin World Magic Cup Qualifier...! Toivottavasti vain riittää meille Miehen kanssa kisapaikat, saatiin kuulla vasta tänään että sinnehän pitää ennakkoilmoittautua. Hups.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)