tiistai 21. toukokuuta 2013

Avautumisen autuudesta

Oli vaan pakko tulla vielä avautumaan noista lapasista. Oli nimittäin jännä juttu tuo peukalokiila. Sitä lähdin suin päin yrittämään Käspaikan (nykyinen Punomo) ohjeilla, ja huomasin että silmukoiden luonti tapahtui aina jotenkin oudosti, eikä läheskään aina onnistunut. Aiheeseen liittyy kuva, kas tässä:


Kiiloihin jää jotenkin tuollaiset rakoset, joita en oikeastaan oppinut kahden lapasen aikana ymmärtämään, saatika sitten keksinyt kuinka ne saisi estettyä. Kertokaa te viisaammat tälle kokeilijaneulojalle, että kuinka tulevaisuudessa tuolta vältytään. Harmittaa hieman, mutta kai neule pesussa "tihentyy" tai jotain... Kai? (ó_ò)


Satuinpas tässä muuten lueskelemaan Hupsistarallaan blogia, jossa etenkin neulegraffitit osuivat silmiini. Voi, innostus nousi kovasti, mutta pelko siitä mitä niille graffiteille käy aiheuttaa jarrutusmekanismin. Entä jos joku vie ne tai sitten tekee niille hallaa tai polttaa tai muuten vaan rikkoo/töhryää/iskee eritteitä päälle, jne. Mutta olisi tosi kiva tehdä ja stalkata sitten joskus huvikseen ihmisten ilmeitä, jos ne niitä sattuvat huomaamaan. 

Plus kyllä, päällystän kaikki linkkini valkoisella huomiovärillä, koska jostain syystä ne eivät erotu tekstin seasta mitenkään. Kirjoittaessa kyllä ovat sinisiä, samoin esikatselussa, mutta kun julkaisun aika koittaa, ei niitä huomaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)