maanantai 28. tammikuuta 2013

Punavalkoista

Iik, huomenna on työhaastattelu. Jännättää.

Vyötteellisten lankojen värikimaraa

Lankalipaston organisoinnin yhteydessä punnitsin ja lajittelin kaikki lankani. Yhteensä löytyy 2,6 kilon edestä lankoja, ja Novitahan se dominoi aika ankaralla kädellä lipastonlaatikkoani. Verrattuna himoneulojiin tuo kilomäärähän on kovin pieni, mutta opiskelut juuri lopettaneelle tuntuu kuin lankoja olis liiankin kanssa. Hm, pitäisi varmaan jatkaa neulomista siinä tapauksessa.

Lankalipastoni oli aluksi tosi tyhjä, mutta nyt se suorastaan tursuu. Jämälangat on kerätty siisteihin muovipusseihin ja vyötteelliset saavat olla miten sattuu. Tuumasin itselleni, että nyt ei hommata lisää lankoja ennen kuin on saatu tilaa lipastoon... Joo, kylläpä kyllä. Heti Anttilasta nappasin alennuksesta pari Hanko-lankakerää (neuleblogeja lueskellessa ovat kässäilijät suosineet sitä etenkin tiskirätteinä, koska helmineuleena ne ovat todella nätin näköisiä).

Kiitokset lankavarastoistani saavat poikaystävän äiti ja miun oma äiskä. Molemmilta sain kunnon kasat lankaa, ja innostuksen liekki on sitä kautta kasvanut yhä isommaksi. Itsekin on tullut ostettua alesta ja olisin varmaankin hamstrannut koko Pyöröpuikon lankavarastot, ellei se olisi ollut kiinni ikävän sattuman johdosta.

Boros-huiviBoros-huivin tikkaaminen kävi selkään ja pahasti (epäergonominen työskentelyasento, jos nätisti sanotaan) ja vei aikaa. Aluksi ompeleminen käsin oli hermoja raastavaa: tunnissa sain aikaan vain kymmenen vaivaista senttiä ja lanka karkasi koko ajan solmulle jos ei ollut tarkkana. Nyt, 3,5 metrin jälkeen tikkaan kymmenessä minuutissa sen viisitoista senttiä. Ei siis jäänyt torstai-illalta kuin puoli metriä seuraavaksi päiväksi.

Värjäyspuuhissa
Liekkikuvion värjäämiset tapahtuivat perjantai-iltana ja silitys seuraavana aamuna. Prellu-tapahtuma olikin sitten jo klo 11, joten likelle meni. En ehtinyt juurikaan ottaa kuvia Fantasiapeleillä tapahtuman aikana saati sitten sen jälkeen, joten kuvaa huivista päälläni saatiin vasta sunnuntai-iltana. Päälläni on iki-ihana Hello Kitty-yöpaituli.


Kello on kuitenkin nyt jo sen verran, että pienten Ricchanien on mentävä nukkumaan. Öitä teille kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)