perjantai 25. toukokuuta 2018

Sukka-Finlandia: Loppufiilistelyt


Keväällä kerran, In Memoriam, Kuvastin, Andante Festivo, Hellunen, Trapetsit, Onnenmaa.

Näiden viimeisten sukkakuvien myötä sanomme hyvästit kisalle, joka loppui jo miltei kolme kuukautta sitten. Huppista. Hyvin huomaa kuinka työt kasaantuvat ja bloggaaminen jää himpun verran myöhemmäksi neuleen valmistumisajankohdasta.


Kun viimeiset sukat oli saatu pääteltyä ja postattua maalialueelle, kisa tuntui päättyneen. Mitään asiaa ei ollut palkinnoille, sillä -knea- oli ensimmäisenä neljällä kisaetapilla ja siten rohmusi etappikohtaisten lankapalkintojen lisäksi myös kokonaiskisan voittopalkinnon yksilö- sekä joukkuekisassa (eli 1,5 kiloa lankaa, kelpaisi kyllä).

Vähän olen katkera, mutta sellaista se on. Kaikilla ei ole aikaa olla heti tietyllä kellonlyömällä puikot kädessä, kun pitää priorisoida oma elämä ensin. Ellei sitten ensi kisassa.... >:3

Loppujen lopuksi kokonaisuudessaan jäi suhteellisen hyvä mieli ja ainakin neljä oikein hyvää villasukkaohjetta. Itsensä haastaminen nopeusneulontaan sai huomaamaan, että sukkaparin neulomiseen ei tarvita kahta viikkoa. Paljon uusia tekniikkajuttuja tuli myös tutuksi, ja ehkä jonain päivänä uskaltaudun taas kokeilemaan magic looppia. Yllättävän helposti uudet asiat myös upposivat eikä samaa asiaa tarvinnut yrittää tuntitolkulla - muistaakseni.


Seuraavaan Sukka-Finlandiaan toivon paremman ajankohdan lisäksi viimeisteltyjä sekä vähän monipuolisempia ohjeita, koska:
- neulomalla silmukointi 7/7 ohjeessa
- nauhakavennus 6/7 ohjeessa
- vahvistettu kantapää 4/7 ohjeessa

Olisihan se myös kivaa, jos kaikki ohjeet olisi tehty samalla mallilla, nyt PDF-versiot erosivat toisistaan valtavasti. Saisi sitten kivasti koostettua nidotun version vaikka myytäväksi Lentävässä Lapasessa... Lisäksi olisin vailla useampia kokovaihtoehtoja niin saa oikeasti neulottua äiskälle ne villasukat joita koko kisan ajan yritin saada aikaiseksi, enkä sitten onnistunut loppujen lopuksi ollenkaan.

Hurraahuutoja ja hirmuisasti kiitoksia kisan järjestäjille ja kisaohjeiden suunnittelijoille, te teitte suomalaista neulontahistoriaa :3

Ensi vuoteen, kanssakilpailijat ja taustakannustajat!

-Ricchan-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)