sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Äitienpäiväsukka KAL

Viime postauksessa jo kerroinkin tästä elämäni ensimmäisestä osallistumisesta Knit Alongiin, jonka suunnittelijana Niina Laitinen. Olen vallan hurmaantunut hänen sukkaohjeisiinsa ja tilasin muummuassa sukkakalenterit 2015 ja 2018, sekä kokoelman kesällä kerran. En malta odottaa taas että kutimet vapautuvat!
Ohjeita voit käydä ihastelemassa ja tilaamassa oheisen linkin kautta hänen verkkosivuilta Niina Laitinen Design.

Tapani mukaan huonona valokuvaajana en ole joka vaiheen jälkeen ottanut kuvaa, sillä on ollut valtava palo saada kirittyä ohjeet kiinni.
Näkymä 4.5. aamulla

Tämä KAL oli siis aloitettu jo 20.4. Ja itse työntäydyin remmiin vasta 26. tai 27. pvä. Ja nyt, viimein, 6.5. olen saanut sukat ajan tasalle!
Ei sillä, että kyseessä olisi vain yksi pari, mutta Bane pyysi myös omalle äidilleen parin.. 4x saman ohjeenpätkän teko alkaa melkoisesti puuduttaa, mutta mitäpä en hänen vuokseen tekisi ja kun niin kauniisti pyysi :)

Oman äidin sukkiin käytän kahta väriä, sillä varastossa oli vain yksi kerä tätä tummanpunaista seiskaveikkaa. En viitsinyt käydä hakemassa kahta uutta kerää jolloin tämä yksinäinen jäisi edelleen parittomaksi, joten käytän puuttuvan 30g vaaleanpunaisella veikalla.
6.5. ajantasalla
Banen äidin sukkiin kävin varta vasten hakemassa lankaa. Tätä samaa sävyä olisi ollut yksi kerä kätkössä, mutta ei varmasti olisi sattunut sama värierä jos olisin kaupasta paria hakemaan lähtenyt. Vielä olisi muutama ohjeenpätkä tulossa, näistä lupailtu kokoa 38-39, toivon ettei ole anopille liian suuret ja omalle äiskälle liian pienet.

7 veljeksen neulominen näin pitkästä aikaa tuntuu melko työläältä ja ranteet huutavatkin jo hallelujaa suuren kiritysmäärän vuoksi... Tämän neuleptojektin lomassa huomaan kuinka puikkojen materiaalillakin on vaikutusta käsialaan. Anopin sukat on neulottu 3.5mm bambupuikoilla ja äidin 3.5mm alumiinisilla ja bambuilla tulee huomattavasti tiukempaa jälkeä. En ole kuitenkasn huomannut tätä eroa muiden puisien puikkojen välillä.
Sukat valmistuivat 9.5. aamulla ennen Joensuuhun lähtöä ja niin sai äiti sekä anoppi uudet sukat :) Odotan mielenkiinnolla mitä anoppilasta kuuluu.

Näillä näkymin hyvää Äitienpäivää kaikille äideille!

~Ma-Chan~
13.5. Äitienpäivä
Ohje: Niina Laitinen Design

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)