tiistai 19. helmikuuta 2013

Lankamaniaa

Nyt päivittelinkin sitten vasta tiistain paikkeilla. Taloyhtiössä on nimittäin tuo putkiremontti niin pitkälle, että meidän tuli aika siirtyä evakkoasuntoon. Seuraava kolme viikkoa vietetäänkin sitten täällä.
Kaikki langathan vein mukanani, karusti vain kassiin ja menoksi. Sunnuntai meni muuttoa tehdessä ja maanantaina siivousta, tavaroiden laittoa paikoilleen ja kämpän ihmettelyä. Jännä paikka tämä, wc- ja suihkutilat ihan eri ulottuvuudesta. Makuuhuoneessa tapetti roikkuu ja muovimatto on lommoilla, mutta suihkusta löytyy tummaa kaakelia, kiiltävää valkoista pintaa ja on niin priimaa että.

Kun olin saanut säärystimet valmiiksi, mies ehdotti neulomistaukoa. Olin kuulemma vaatinut hartioiden hieromista niin usein, että puikot voisi laittaa toviksi sivuun. Idea oli hyvä, sillä en ollut vielä päässyt mittailemaan seuraavien sukkien omistajan jalkoja.
...Ja sitten samana päivänä kaupungilla asioidessani suuntasin Pyöröpuikkoon ja ostin sylillisen lankoja. Hups?

Siististi rivissä


Ihan vahingossa se neulontalakkokin raukesi parin päivän perästä kun sain mitat sukkiin...
 

Harmi ettei turkoosi suostunut pysymään turkoosina, vaan
kääntyi aina vaaleansiniseen vivahtavaksi, kuvasi sitten miten päin tahansa.

Kummallisesti tuppaan aina valitsemaan mukaan violettia lankaa... Itselle kun on niin helppo tehdä ensin, on aina malli saatavilla ja tietää mitä tahtoo sekä pystyy elämään "virheellisten" neulomusten kanssa. Miuta kun jää aina vaivaamaan jos lahjaneuleessa on jokin kohta pielessä.
Sen tähden on hyvä harjoitella ensin omalla kohdalla ennen kuin lähtee tekemään muille. Omien virheiden kanssa sitä on elettävä muutenkin (<- oho, kuulostinpas traagiselta.).

Koska kirjoittaminen aiheutti hieman ongelmia (jätin alla olevat julkaisut ennalleen jotta muistan miten ärsyttävä tilanne oli), viimeiset joulusukat esitellään ensi viikolla.
Ja muuten, mikäli teillä tulee seuraavanlainen ongelma blogin kanssa, lukekaatten:

Teksti näyttää kirjoitustilassa normaalilta, mutta onkin sitten esikatselussa ja julkaisussa liian pientä?
Ratkaisu on seuraavanlainen: kun avaatte tyhjän tekstitiedoston, kirjoittakaa siihen jotain, vaikka sana pöö. Sen jälkeen maalaatte sanan ja klikkaatte oikealta ylhäältä löytyvää "poista muotoilu"-painiketta. Sen jälkeen kirjoitatte normaalisti ja tekstin pitäisi olla sen kokoista kuin alun perin. Ainakin miulla toimi niin.


2 kommenttia:

  1. Hehe mullekin sattuu aina toisinaan näitä hups-tilanteita.Varsinkin kun just on joko kyllästynyt koko neulomiseen tai luvannut ettei osta lisälankaa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, jotenkin kummasti aivan ihania lankoja tulee vastaan heti kun päättää olla ostamatta tai neulominen tympii :D Ja tietty ne on aina pakko hamstrata mukaan

      Poista

Kiitos kommentistasi :)