tiistai 28. helmikuuta 2017

Begonia Swirl

Yksi huivi uunista ulos!
Begonia Swirl!
Miellyttävä neulottava eikä alkuun pääsyn jälkeen stoppia tulekaan.

Ei myöskään liian vaikea, mutta vaatii kuitenkin perus englannin taitamista kun toistaiseksi ei vielä ole suomenkielistä ohjetta tarjolla.

Päänvaivaa aiheuttamatta tämä huivi ei kuitenkaan suostunut onnistumaan sillä törmättiinkin tähän vanhaan pingotus ongelmaan.
Huivihan on malliltaan sellainen, että suoran reunan jälkeen silmukkamäärät alkavat joka kierroksella lisääntyä jatkuvasti loppuun saakka.
Näin saadaan aikaan "kellohelma"... näettekö miksi tämä asia koitui hankaluudeksi?
Muutaman epäonnistuneen pinogtusyrtiyksen jälkeen olin saanut työhön kyllä leveyttä mutten sitten niitä rimpsuhelmoja suoristumaan, kunnes keksin kierittää työn ympyräksi jolloin saan levitettyä helmankin auki.
Tällä en kuitenkaan saanut toivomaani korkeutta, mutta täytyy olla tyytyväinen että jälki on tämäkään :'D 
Pingotusalustana nyt valitettavasti iki- ihana petauspatja.. 
 Jos jollakulla on vinkkejä tämäntyyppisten neuleiden pingotukseen niin niitä otan kyllä riemuiten vastaan !

Olemme menossa huomenna Ricchanin ja erään ystävämme kanssa neuloosiin ja pitäisi sinne kehittää jotain neulosteltavaa. Eilen aloitinkin jo jämälankalapasia, mutta taitaa tulla purkuhommia kun tuntuuvat kätöseen liian pieniltä.

Tänään kolahti postiluukusta Salakirjojen Monstra Kalevala värityskirja!
Juu ja kyllä, olen innostunut värityskirjoista.
Huomaan että neulomisen lisäksi ne saa ajan mukavasti kulumaan eikä tarvitse jäädä toisinaan raskaaltakin tuntuvan arjen alle.
Mukavaa kun voi vain unohtua omaan kuplaansa hetkeksi tai toiseksikin.
Vielä toistaiseksi olen väritellyt siskoltani saamaa Japani aiheista joululahjavärityskirjaa minkä olivat ostaneet Kanadan vierailullaan.
Harmi että kamera killeeraa kuvan värit..

Kevättä kohti ohoi!

~ Ma- chan ~
2 kommenttia:

  1. No on sulla ollut pingottamista! Hieno huivi tuli lopputuloksena. Mulla on Biltemasta ostettuja lasten ruutuhyppyalustoja, joita käytän pingottamisessa apuna. Pitäisi joskus hakea kolmas paketti niitä, kun kaksi ei riitä suurten, ympyränmallisten huivien pingottamiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vähän tosiaan toivoin korkeutta mutta nättihän se on noinkin :) Biltemasta löytää siis oivallisia pingotusapuvälineitä! Täytynee käydä katsastamassa kun satun sellaiseen kaupunkiin jossa löytyy Biltema :) kiitos vinkistä ja kommentistasi :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)