sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Arvonta~!

Se olisi viisi vuotta blogia pidettynä. Uskomatonta. Aika on mennyt siivillä.
Viiteen vuoteen on mahtunut 61 eri neulomusta, joihin on uponnut 8 kiloa 218 grammaa. Tasaisesti joka vuodelle laskettuna se tekee vähän reilu puolitoista kiloa neulottua lankaa joka vuodelle. Aika hurjaa.

Tuona aikana olen kehittynyt aloittelevasta neulojasta suurin piirtein osaajaksi. Asuinpaikka on vaihtunut Imatralta Lappeenrantaan ja sieltä Savonlinnaan. Perhe on muuttunut, gerbiilit ja rotat sulostuttivat aikansa arkea ja ovat edenneet Taivaskaartiin.

Neulerintamalla olen edennyt sukista huiveihin ja pipoihin. Tälle vuodelle olisi suunnitelmissa ihan oikea ensimmäinen villapaita/-takki. Jos siis uskallan ja ehdin. Toivottakaa onnea (^O^)'
Muutenkin neulottua on tullut ihan eri tavalla. Savonlinnassa olemme satunnaisesti Neuloosin Vaivaamat-ryhmän kera kokoontuneet kahviloihin neulomaan ja jutustelemaan. Siskokin aloitteli neulomista, joten jospa pian ryhmämme kasvaisi taas uudella jäsenellä...?

~Ricchan~

---

Onko tosiaan tullut matkustettua siivellä jo kolme vuotta? Vai onko se jo peräti neljä? siitä kun Ricchan houkutteli minut rikostoverikseen.
Kässäätkö? on ensimmäinen blogi johon olen koskaan kirjoittanut, sillä minulla ei ole aikaisemmin ollut omaa blogia.
Huomaan hankaluudekseni säännöllisyyden puutteen, vaan eipä kyllä ole säännöllisesti ollut neuleitakaan puikolla.

Näiden vuosien aikana elämässä on ollut kaikenmoista ylä- ja alamäkeä, työtä ja viimeisimpänä koulu on vallannut suuren lohkon ajasta.
Näiden vuosien aikana olen tuottanut sukkaa, pipoa, huivia ja onpa tuota tultu tehtyä ensimmäiset villapaidatkin. En voisi mestariteoksiksi kutsua, mutta jotain kuitenkin.

Tämän kuluneen vuoden tuotoksiin en ole ollut kovinkaan tyytyväinen, sillä olen kestänyt turvallisella sukka pipo linjalla. Mihin jäi haasteet ja mielenkiintoiset kaavat?

Tulevaan vuoteen katsotaan nyt toiveikkain silmin, sillä koulua on jäljellä enää yhden kurssin verran, joka sisältää noin 3 kk työharjoittelua ja näytön.
Edessä on myös keväinen (vetinen ja kurainen) muutto, sillä koulun päätyttyä aion lähteä haistelemaan muita tuulia ja päätyä lähemmäs Banea.
Neulerintamalle toivon myös uutta puhtia uuden vuoden ja uuden kodin myötä.

~Ma-chan~ARVONTA~!

ON PÄÄTTYNYT, VOITTAJAT ARVOTAAN 2.2.2017

Kaksi kisukaveria on kotia vailla. Saanemme esitellä Varjon ja Mustaviinimarjan (100 gr/800m). Neljä vuotta sitten he kotoutuivat Lankakauppa Kujeesta ja ovat nyt sopivasti marinoituneet toimimaan arvontapalkintoina. Molemmille olisi tarkoitus löytää loppuelämän koti, joten osallistukaahan ahkerasti ja vinkatkaa kavereille.

Arvonnan säännöt:

Ajankohta: 01.01.2017 - 31.01.2017

Kerro, kumman kisuista haluaisit. Lisäksi jos haluat kommentoida blogistamme ihan mitä tahansa, nyt on siihen tilaisuus. Ovatko kaikki hymiöt olleet tulkittavissa, blogi selkeä, kirjoitukset ihan tylsiä ja mitäänsanomattomia, liikaa yksityiskohtia ja samanlaisia kuvia...? Ihan mitä vaan mieleen pilkahtaa.
Osallistuakseen ei ole pakko olla tiliä bloggerissa, jätäthän siinä tapauksessa nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi mahdollista yhteydenottoa varten.
Yksi henkilö voi saada maksimissaan kolme arpaa:

- Ensimmäinen arpa: kommentoit julkaisua
- Toinen arpa: olet blogin lukija tai liityt lukijaksi
- Kolmas arpa: mainostat arvontaa omassa blogissasi/sivustollasi

Arvonta-aika loppuu kuun viimeisenä päivänä klo 23:59. Toivotamme onnea jokaiselle :3

~Ricchan~ ja ~Ma-chan~
   

12 kommenttia:

 1. Ihailen aikaansaavia ihmisiä, jotenkin vain en ole taas saanut itse aikaiseksi mitään. Uuden vuoden kunniaksi pitäisi etsiä langat ja puikot. Noita lapasiasi olen ennenkin ihaillut, nehän ovat aivan Frozenia! Puikkojen kilinää tällekin vuodelle! Jos onnistaisi niin Varjokissan valitsisin ja yhdellä osallistun arvontaan. hippu@outlook.com

  VastaaPoista
 2. Täältä löytyi kiva arvonta. Tulen mukaan kahdella arvalla ja valitsen mustaviinimarjan, jos onni osuu kohdalle:) Hauskaa uutta vuotta sinne molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää uutta vuotta sinnekin ^__^

   Poista
  2. Hyvää uutta vuotta! *tackar och pokkar*
   Toivottavasti onni suosii :)

   Poista
 3. Punamusta kisulanka toiveissa. Virkkaan siitä pitsijakkua ja lanka loppuu ennen kuin viimeiset rimpsut on valmiita.

  VastaaPoista
 4. Harmaa olisi mieluinen. On ihana lanka. kirsi-marja.mattila@elisanet.fi

  VastaaPoista
 5. Mustaviinimarja olisi kiva :). Viiviadele03@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mustaviinimarja olisi mun väri. Eksyin blogiisi fb:n kautta. Yhdellä arvalla osallistun ja onnittelut blogillesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista, toivotaan että onni suosii :3

   Poista
 7. Mukana ollaan arvonnassa ja haluaisin tietenkin kummatkin kerät, mutta jos häätyy valita niin se olisi tuo varjo. On se hienoa, että jotkut jaksavat pitää blogia yllä monta vuotta :). Jos itselläni olisi blogi, niin se olisi jo puolen vuoden päästä tauolla innostuksen laannuttua :D. Liityin lukijaksi :). Vielä s-posti arvontaa varten mmsh2210@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Hyvää tätä vuotta ! Varjo olisi väreistä mieluisampi.
  hackhanne@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Hei, lukijana olen ollut jo monta vuotta ja Varjolle tietäisin tarkoituksen. Arvaat varmaan kuka ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)