tiistai 8. maaliskuuta 2016

Neulonnan keralla - Pelineulontaa

Useimmiten varaan neulontaani aikaa.
Esimerkiksi jonkinsorttisen ohjelman DVD-boksin, mielellään sellaisen jota ei koko ajan tarvitse vahdata silmä kovana. Game of Thrones ja Criminal Minds ovat tähän tarkoitukseen juuri sopivia. Anime jota tuijotan on joko
a) niin nopeatempoista
b) liian hyvää silmäkarkkia
jotta voisin niitä uhrata neulonnan alttarille. Tai sanotaan näin, että neule jää siinä vaiheessa aika tehokkaasti pois käsistä, kun tulee keskityttyä ihan johonkin muuhun.


Tavallisimmin kuitenkin pelaan. Enkä mitä tahansa Aapelin naksuttelu-pelejä, vaan Blizzardin peliä Heartstone. Itse kutsun sitä Ahjokiveksi, joka on ihan vain suora suomennos. Nyt kun Magic the Gathering on jäänyt elämässä vähemmälle, tämä peli tarjoaa hyvän korvikkeen. Simppeliä naksuttelua, ei tarvitse paljoa ranteita vaivata ja ukkoa ohjailla.

Kyseinen peli on siitä hyvä, että se on vuoropohjainen. Kummallakin pelaajalla on puolitoista minuuttia aikaa tehdä siirtonsa, ja sinä aikana ehtii hyvin neuloa puikollisen, hitaamman pelaajan ollessa vuorossa kaksikin puikollista. Näin sukka/huivi valmistuu kuin huomaamattaan.

Toinen mitä teen kun neulon, on käsityöblogien lukeminen. Inspiroidun usein kovasti ja tavallista onkin, että parin blogin päivitykset luettuani joudun nappaamaan neuleen käsiini.

Olen tosi huono itse kommentoimaan, mutta voisin yrittää houkutella teitä siellä ruudun toisella puolen kertomaan, mitä muuta puuhaatte samaan aikaan kun neulotte. Vai keskityttekö kenties ihan vain itse asiaan? Vastatahan voi joko kommentoimalla, tai mikäli oma blogi löytyy, sinne voisi tämän haasteen myötä tehdä oman Neulonnan keralla-päivityksen. Kummin tahansa, miusta olisi kovin jännää mitä kaikkea voi tehdä neulonnan ohessa.Hyvää naistenpäivää myös teille kaikille~! ^___^

~Ricchan~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)