maanantai 29. helmikuuta 2016

Kolmesataa grammaa

Mitä hommataan neulojaystävälle lahjaksi? No lankaa tietenkin! ^O^


Olin tilannut viime kuun 21. päivä Kujeesta lankaa. Valitettavasti heistä ei ole kuulunut mitään sen jälkeen, liekö kauppa sulkenut nettiovensa vai jotain häikkää kommunikaatiojärjestelmissä. Fiksuna tyttönähän en ole vielä edes soittanut sinne, vaikka sillä tavallahan asian saisi selville helpoiten. Oman osansa ovat tehneet yötyöt, jolloin ei oikeastaan ehdi "normi-immeisten" aikaan tekemään juttuja. Ellei sitten valvo kunnes kaupat ja paikat aukeavat.

Anyways, lahjus. Paikallinen marketti ystävällisesti tarjoaa Novitalta tällaista samantyylistä lankaa jota olin tilannut. Maistiaisia vähän joka makuun, Cotton Linen on  70 % puuvillaa ja 30 % pellavaa, Cotton Bamboo taasen 52 % puuvillaa ja 48 % bambu-viskoosia. Kotiväen Kartano tarjoaa taas 100 % merseroitua puuvillaa. Koonsa puolesta ehkä enemmän virkkuulankaa, mutta ehkäpä Machan keksii jotain paljon jännempää :3

Ostin myös samalla itselleni samanlaisen satsin, kun olen ihan hassu sillä tavalla ja langat houkuttelivat. Hieman hempeämpiä sävyjä varailin itselleni, ne ilmestynevät tuonne LankaLipaston puolelle jossain vaiheessa.

Lisäsin myös tuollaisen kivan magneetin joukkoon. Machanin kanssa itse asiassa mietimme, että mistään ei oikeastaan enää löydä sellaisia pikkuisia magneetteja... Kaikki on vähän tuollaista neliskanttista ja joko matkamuisto- tai aforismi-magneetteja. Tietysti ainahan sitä saa itsekin askarrella ja tehdä jotain jännyyttä.

~Ricchan~


3 kommenttia:

 1. Tuo onkin neulovalle ystävälle hieno lahja:) Lankaa ei ole koskaan liikaa. Minäkin tilasin, tosin viime vuoden puolella, Kujeesta lankaa. Lähetystä ei kuulunut joten laitoin sinne sp:tä. Väittivät että olivat lähettäneet paketin vaan lupasivat laittaa uuden tulemaan. Nyt mietin, että olivatko ekaa laittaneet ollenkaan, kun sinunkaan lähteytstä ei ole saapunut. Mutta ilman muuta laita sinne viestiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupan etusivulla lukee näemmä, että toimittavat ainoastaan tukku-tilauksia. Plus kaupan etusivulla tuumaavat olevansa lomalla toistaiseksi. Kun tein tilausta, tällaista viestiä ei vielä ollut.

   Innolla odotan koska palaavat taas bisnekseen mukaan, soittaahan sen saanut vielä aikaiseksi saati sitten spostia laitettua ^___^'

   Poista
 2. Kivoja lankoja olit löytänyt, saaja varmasti ilostuu. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)