keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Mistä tiedät että olet väsynyt?

Niin mistä tosiaan?
Eräänä mukavana iltana kun olin vierailemassa (loisimassa) Ricchanin nurkissa neulostelin varpaista varteen sukkaa. Ei sillä että kuvion kanssa ei tullut ongelmia langan kiristäessä kuviota koholle.. Kantapääthän on aina niin mukavia tehtäviä, ja sitä riemun määrää kun sen sai tehtyä.. vain ja ainoastaan huomatakseni että kantapää on sukan kyljessä eikä alla!!
Oli siinä Ricchanilla naurussa pitämistä kun meikäläisen naama venähti kun viikon vanha maito..
Siinä ehkä hyvää osviittaa siitä, että saatat olla liian väsynyt. T: väkerrän kantapäätä klo 02:30 aamuyöstä :D

Eipä se tietenkään auttanut kuin purkaa pois ja aloittaa alusta OIKEASTA kohdasta.
Vartta tein poikkeuksellisesti takaa silmukoin 1 o 1 n ja etupuolelle palmikoita niin, että keskimmäiset palmikot näyttävät muodostavan ison letin :)

Pinkillä tehdyn kuvion löysin pinterestistä, tekstitys oli venäjäksi joten en tiedä kuka mahtoi tämän kuvion sinne olla laittanut, mutta sen verran selkeällä kuvalla että pystyin ruutupaperille tuhraamaan samanlaisen.

Kuvion lankana käytetty Maija lankaa (jämä) ja muuhun sukkaan Genziana classic 100% merino, jotka sain Ricchanilta syntymäpäivälahjaksi vuosi tai pari sitten :)
Puikot 2,5mm, silmukoiden lukumäärä muistaakseni 68 minun jalkani mukaan.

Sukkien rinnalla olen neulonut kaulahuivia, jonka teen isoksi lenkiksi, jolloin saan tuubihuivin. Olen tehnyt yhden samanlaisen aikaisemminkin samasta langasta, mutta lanka oli oranssi harmaa valkoinen, kun nyt on sini harmaa valkoinen. uuden huivin tekemiseen syynä näinkin pinnallinen asia kuin että oranssi huivi ei nyt yksinkertaisesti vain sovi minun hiusten sävyyn :D

Huivissa käytetty tunturineuletta *3 o 1 n* lopuksi 3o 1n 1o.
Puikot 5mm

Syntymäpäiväkin tuli ja meni ja kävimme äidin kanssa Haminassa isovanhempien luona viemässä heille mustikoita ja puolukoita.

Aloitin taasen uudet sukat pari päivää ennen reissua ja niitä tuli siellä sitten kudottua. Tälläkertaa sukille on jo omistajakin! Meidän äiti sovitti niitä ja sanoin että haluaisi nämä sukat niin mikäpä siinä, olkoon sitten äiteen sukat :D
Sukissa on käytetty samaa lankaa kuin sinivihreissä sukissa, eli siis Regian winterdream colour lankaa.
Nämä myös aloitettu varpaasta varteen edeten.
Varpaissa tasaista neuletta, sitten kun saavutin halutun silmukkamäärän, aloitin 1o 1n neuleen, jota jatkan koko sukan loppuun. Puikot 3,5mm, silmukkamäärä 52.

näiden sukkien kanssa on jännyyttä kun vartta sai vain neuloa ja neuloa ja neuloa ja tuntuu että kun laitat sukan jalkaan, niin vartta ei ole juuri lainkaan.
Tämän aiheuttaa tietenkin tämä tiheä resorineule, jolloin kutistuminen pituudessa tapahtuu kun varsi venyy leveyssuunnassa :D
Kaikkea sitä tuleekin vastaan..
Ai niin! melkein jäi yhdet sukat välistä!
Nämä tein ennen noita merinosukkia, mutta sinivihreiden sukkien jälkeen.
Näistä tuli hieman isohkot, joten sopisivat varmaan jonkun miehekkeenkin jalkaan.
Varressa koiranputki kuvio ( Suuri käsityölehti 1/2015 ) ja jalkaterässä neuletta, joka näyttää menevän vaakasuuntaan.
Lankoina käytetty jämä seiskaveikkaa vaaleanharmaata ja tummanviolettia.
Puikot 3,5mm silmukkalukemaa en enää muista.

Tässä lähiaikoina tuli taas hieman tuhlailtua lankoihin.. Ricchan lupasi minulle neuloa sukat haluamallani kuviolla, joten ostin hänelle langat joista haluaisin sukkien muodostuvan.
Päädyin vanhaan kunnon Maijaan, sävyinä suklaanruskea ja pirteä vadelma :)

Pari muutakin sukkalankaa tuli ostettua, josko vaikka pukinkonttiin menisivät.. tai sitten vain ihon neuloosin hurmiossa teen sukkia ilman sen enempää ajattelematta :D
Uudet lankatulokkaat löytyvät LankaLootasta, josta myös sitä mukaa poistetaan lankoja kun ne on käytetty. Jämistä en jaksa edes pitää kirjaa :D

Eipähän tässä ja mitä, koulussakin kävin ja tehtiin opetussuunnitelmaa ja lukujärjestystä ja nyt pitäisi etsiä itselle työharjoittelupaikka jossa voin suorittaa asiakaspalvelun näytön.. Ja silti minä vain istun tässä kirjottamassa blogia? Oh well, näitähän sattuu :DHyvää syksyn jatkoa, pitäkää itsenne lämpiminä ja muistakaa myös tunnelmoida!
~Ma-Chan~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)