maanantai 19. lokakuuta 2015

Kuulas syksy kutsuu villasukkia


Siniharmaita tähtiä
(Blue and Grey Stars in Ravelry)

Mikä: perusvillikset miehelle (koko 45)
Millä ohjeella: Riitta Marian lankasukka (Sukupolvien silmukat-kirjasta)
Miten: Neulomalla, 20 s ja 3 mm sukkapuikot
Mistä: 7veli vaaleansiniharmaa ja kirkkaanvihreä (75 % villa, 25 % polyamidi)
Miten paljon: Sininen 163 gr, vihreä 36 gr eli yht. 199 gr (99,5 gr/sukka)
Miten pitkään: 10 pvää

Ensimmäiset joululahjavillasukat ovat valmistuneet. Normaalisti tämän kokoisten sukkien kanssa kuluisi ainakin kaksi viikkoa, mutta nyt sain nipistettyä ajasta pois neljä päivää. Itse sukkia tehdessä jouduin taasen muokkaamaan kuviota. Jotenkin epäilin että varresta tulisi turhan pitkä, joten jätin kuvion toisen kerroksen puoleenväliin. Jalkapöydän päällä on tuttu 2o2n-neule, joka jatkuu kärkeen saakka. Lankadominanssi oli taas isossa osassa.Nämä ovat nuorimmaisen veljen jalkaan tarkoitetut. Lyhensin hieman kantalappua (kaksi kerrosta), sillä tarkkaillessani kuinka aiemmat sukat ovat kuluneet käytössä kantapää on ruvennut lörpsöttämään. Kaksi kerrosta ei ehkä muuta sitä osuutta liian kireäksi, mutta ehkä se ei sitten liian nopeasti muutu löysäksikään.


Nyt kun tässä katselen näitä sukista otettuja kuvia, en voi olla miettimättä kuinka kamalia ne ovatkaan ^__^' Kello oli ehkä jotain yksitoista illalla ja juuri olin käynyt saunassa. Vaaleansininen väri sukissa taittuu harmaaseen (siltä näyttää myös in-real-life, joten näyttöä tai kameraa ei sovi siitä soimata).


Suurin osa otetuista kuvista oli kaiken huipuksi tärähtäneitä, joten blogiin asti selvisi vain neljä kappaletta. Joskus ei vaan suju, mutta ehkä sitten ensi kerralla paremmin. Ja kuten ylläolevasta kuvasta huomaa, aina ei tarvitse olla edustavassa kunnossa, hih.


Mistä tulikin mieleeni, että omissa sukissani on liian tiukka kantapää, hups. Olisi melkein saanut olla viisi kerrosta enemmän, mikä tuntuu aika hurjalta määrältä. Kuviostahan senkin huomasi.

~Ricchan~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)