sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Tuleeko tästä mytystä yhtään mitään?

Huh, miten voikin olla muuton valmistelu rankkaa hommaa. Siinä samalla meneekin uusi työsoppari ja neulomistauko, jonka olen yrittänyt saada kumottua parhaani mukaan. Ideana oli tyhjentää lankavarastosta viime elokuusta saakka marinoituneet Novitan Usvat muuttamalla ne iiiisoksi huiviksi. Huivi on kyllä iso, ja vaikka jouduinkin lankaa kerimään jotta sain väriliu'ut jatkumaan samasta kohtaa, ei se nyt ihan niin isoksi tulekaan kuin odotin.


Värit ovat miusta tosi nätit. Tästä olisi tarkoitus tulla sellainen kääriytymishuivi äiskälle synttärilahjaksi (sopivasti kesää vasten, hihi), mutta taitaa olla niin kiva että pidän sen itselläni... Riippuen siis siitä, että huolisikohan äiskä tämän väristä. Jos huolii, jes! Jos taas ei... no, ei haittaa C:

Eipä miulla tämän erikoisempaa ollut. Tosiaan uusi työpaikka on tiedossa, vanhassa on enää kaksi työvuoroa jäljellä. Haikeilla mielin olen, oli tosi hyvä työyhteisö omasta mielestäni. Varmaan kollotan (=itken) tajuttomasti kun viimeinen työpäivä on ohitse. Nyyh. Lappeenrantaa tulee ikävä, mutta on se Savonlinna loppujen lopuksi kotikaupunki.

~Ricchan~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)