torstai 7. toukokuuta 2015

Kuulumis-/kisu-päivitys

Heipsan, ja anteeksi tämä pitkä päivitystauko. Selityksen paikka, väliin on saattanut eksyä kissakuvia Siskon miehen pikkupentu-Kismetistä, sekä Miehen vanhempien Nelli-kisuliinista.

Sain uuden työpaikan Savonlinnasta. Muutimme sinne 27.-28.4. välisenä aikana, johon liittyi kolme autoa ja kaksi kuomukärryä, joista yksi jäi moottoritien varteen. Kaikki jotka ajoitte siitä ohitse, niin kyllä, se olin mie siellä tien varressa odottamassa vaihtokärryä. Onneksi kyseinen kärry oli täynnä kevyimpiä tavaroita, joten saimme ne äiskän ja vuokraajan kanssa vaihdettua suhteellisen helposti. Äiskää lainaten, "loistavaa äiti-tytär-aikaa" ^__^


Työt ovat tosiaan alkaneet uudessa paikassa, ja työpäiviin on ollut tottuminen. On pitänyt tehdä kaikkea tilaushommista siivoamiseen. Laittelen sitten mainosta kun nettisivut on saatu pystyyn. Kyseessähän on ravintola, ja avaamme äitienpäiväksi (niin kuin jokainen ravintola Savonlinnassa).


Neulomaan en ole juurikaan ehtinyt. Ennen muuttoa aloitin villasukkaparin (raidallisen sellaisen), mutta se ei ole edistynyt juuri lainkaan. Muutossa lisäksi yksi kappale keltaisia 7veljeksiä sattui saamaan vesikosketuksen, joten kerä piti purkaa ja laitaa kuivumaan. Nyt se onkin sitten oikein mainio ja valmiina taasen neulottavaksi.


Kotona olemme kohdanneet Miehen kanssa uuden odottamattoman ongelman: meillä ei ole mattoa keittöön (hups). Olemme nyt yrittäneet löytää uutta mattoa kodintavarataloista. Muuta uutta ei oikeastaan ole. Kunhan työajat hieman vakiintuvat, lupaan palata bloggaamaan taasen. Siihen asti siis~!

~Ricchan~

1 kommentti:

  1. Savonlinna on kaunis kaupunki. Onnea uuteen kotiin ja uuteen työhön:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)