lauantai 4. huhtikuuta 2015

Pääsiäispäivitys

Iloista pääsiäistä kaikille! Toivottavasti on virvottu ahkerasti ja suklaata mussutettu. Täällä ruudun takana allekirjoittanut palaili eilen Savonlinnasta etukäteis-pääsiäisenvietosta (huomenna olisi jälleen töitä tiedossa), ja sai mukaansa jänniä uutisia. Niistä enemmän lähempänä sitten ehkä lisäpäivitystä, ehkä ei. Varmaa on kuitenkin se, että kirjoneuletta tehdessä olisi oltava huolellinen.

Eli toisin sanoen sain velipojan kisusukat takaisin mukaani, sillä ne eivät mahtuneet hänen jalkaansa (tai no, toinen mahtui ja toinen ei). Varren kirjoneule on nimittäin hiukkasen tiukkaa käsialaa. Noh, ei hätiä mitiä. Kun saan nykyisen neuletyöni pois puikoilta voinkin yrittää neulostella uudet sukat sopivasti kesäksi, hih. Nuo vanhat siirtyvät aivan jonnekin muualle, sillä... *rummutusta*...

Kässätori on avattu!

Eli blogin yläreunaan on sivulistaan lisätty markkinapaikka, jossa myydään neuletöitä.

Ja muuta oleellista ei ollutkaan. Puikoilla on yksi kappale huiveja, joista lisäpäivitystä ensi viikolla. Ja koska pyhien ansiosta meillä on paljon aikaa sekä päivitys ilman kuvaa on tylsä päivitys, tässä tarkkasilmäisille tekemistä.
Etsi allaolevasta kuvasta kissa:


Hyvät pääsiäispyhät kaikille~!

~Ricchan~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)