lauantai 11. lokakuuta 2014

Jotta maailma olisi lämpimämpi paikka


PikaSukat
(Quickies in Ravelry)

Mitä: Villasukat (64 s)
Miten: Neulomalla, sukkapuikot 3 mm
Mistä: 7veljestä jämiä, sinisiä (102 gr) ja valkoista (56 gr)
Miten paljon: 150 gr eli 75 gr/sukka
Miten pitkään: Kaksi ja puoli viikkoa

Kun ystäväiseni Puolasta otti yhteyttä ja kertoi omaavansa liian kylmät varpaat poikaystävän mieleen, nappasin JämäJemmasta valkoista seiskaveikkaa ynnä kasoja sinitä sukkalankaa, sekä Heidi Alanderin Värikartasta mallia.Näin syntyivät PikaSukat, jotka nimestään huolimatta valmistuivat normiaikaa hiukan nopeammin, esittely viivähti kahden ja puolen viikon verran, minkä lisäksi nämä luuraavat edelleen työpöytäni nurkalla... sen sijaan että olisivat toteuttamassa tarkoitustaan (tunne syyllisyyttä, roikale). Kalenterini kun näyttää tätä nykyä tällaiselta:


Kokopitkän työviikon opettelu osa-aikatyöttömälle on osoittautunut haastavaksi (tarvitsen noin kahdeksan tuntia unta/vuorokausi), mutta nyt puolen kuukauden jälkeen homma alkaa hiljalleen sujua. Pari vapaapäivääkin on näemmä itselle luvassa, josko sitä vaikka käväisisi Savossa saakka (ja fiksuna likkana ilmoittaisi siitä vierailujen kohteille muutenkin kuin blogin kautta).

Sukkia neuloessa huomasin näin ohimennen, että käsialani oli päässyt löystymään kirjoneuletta tehdessä. Jouduin siksi keskittymään saadakseni neuloksesta tarpeeksi napakkaa ja lämmönpitävää. Huomenna oli suunnitelmissa viedä sukat postiin.

~Ricchan~

2 kommenttia:

 1. Kauniit sini-valkoiset sukat! Kylläpä sinun kalenterisi on täyteen puukattu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista :)
   Ja onneksi kalenterikin muuttuu hiukan tyhjemmäksi piakkoin

   Poista

Kiitos kommentistasi :)