maanantai 14. huhtikuuta 2014

Sukupuun sydämenmuotoiset lehdet


Mainittakoon heti alkuun, että Arkimamma Arkimamman Arkiralli-blogista pitää arpajaiset 300 000:nnen vierailun kunniaksi, ja sinne pääset osallistumaan klikkaamalla tästä. Paljon onnea neljän sukupolven blogille, jatkukoon kävijöiden vierailu suosiollisena ja neuleinto muuttumattomana~! ^___^

Sitten, päivityksen toinen aiheemme: Lanka, joka ei halunnut muuttua miksikään ja sitten siitä tulikin jotain.


Lehmus
(Family Tree in Ravelry)

Mitä: Helppo pitsihuivi (Ohje Ullasta)
Miten: 7 mm puikot (80 cm kaapeli)
Mistä: Siiri (100 % akryylia)
Miten paljon: 198 gr
Miten pitkään: 2 kuukautta

"Lehmus on luonteeltaan suojeleva, rauhoittava ja lempeä puu. Se on feminiininen naaraspuu, joka on yhdistetty veden ja ilman elementteihin ja Jupiter-planeettaan." - Noidankoto

Tämä huivimalli on miusta tosi kaunis, lehmus on suosikkipuuni. Huiviin käytetty lanka taas oli pikemminkin pettymys, koska hyvästä väristä huolimatta se oli koostumukseltaan 100 % akryyliä, eli pelkkää muovia. Samaa ainetta jota on tungettu puoleen Novitan langoista. Mutta huivi. Se on jotain, mistä en oikein saa otetta. Joko pidän tai en pidä, en osaa päättää. Mutta sen tiedän, että tarkoitukseni oli käyttää lanka mahdollisimman tarkasti, ja siinä ainakin onnistuin.


Kokeilin aluksi tehdä kymmenen kaaviokertaa (pidän hirmuisesti tasaluvuista), mutta valitettavasti ei onnistunut. Lanka ei riittänyt, joten piti vain suosiolla purkaa. Harmitti kovin, mutta ei sille voinut minkään. Lankaa jäi 14:n gramman keränloppu, ja huivista tuli pingotuksen myötä pidettävän kokoinen.

Siitä tietää että on liian väsynyt neulomaan, kun luulee tehneensä väärästä kaaviosta kerroksen ja purkaa sen, vain huomatakseen ettei olisikaan tarvinnut. Hyvä yöuni on joskus hyvästä.

~Ricchan~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)