keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Neulontanurkkaus

Ricchan haastoi minut esittelemään neulontanurkkaukseni, joten vaatimaton neulontanurkkaukseni näyttää tältä. Se ei sisällä paljon jänniä asioita, mutta ei kai rauhoittumispaikka sitä vaadikkaan :)


Nurkkaukseni koostuu siis kotoisasta sohvan nurkasta, pörröisestä huovasta ja sohvatyynyistä. Illan hämärtyessä on mukava sytyttää vain pieni lukulamppu valaisemaan tekemistä.
Sohvan vieressä on lankalaatikko ja Coca-Cola laatikko, joka pitää sisällään kaikenlaisia valmiiksi saatettuja neuleita. Lankalaatikon sisältöä en ole vielä jaksanut sortteerata läpi :DNeulenurkkauksestani seurailen myös televisiosta tulevia ohjelmia, jotka eivät aina ole niin jänniä, mutta kyllä neuloessa menee melkein mikä vain oheisviihdyke :) Nurkkauksesta välillä katselen myöskin ikkunalaudalla olevia kukkasia, joista torpantyttö on alkanut kasvaa huimaa vauhtia :) Odottelen melkeinpä jo ensimmäisiä kukkanuppuja piakkoin tulevaksi :)


 Tv kuvassa näemmä näkyy myös pienen pieni pääteasema, jolla kirjoittelen nämä bloggauksenikin, nyt tosiaan poikkeuksellisesti lattialla kone on, koska katselin elokuvia tietokoneelta tv:n kautta :)

Mutta, sellainen on minun neulenurkkaukseni :)

~Ma-Chan~Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)