sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Neuleplääh selätetty

Olipa kerran jännyys nimeltä Hanko, joka oli masentavan väristä ja outoa. Mälsänruskeaa oikeastaan.
Sitten en keksinyt enää mitään neulottavaa ja neulepläähkin uhkasi. Tästä sisuuntuneena tartuin säälimättä puikkoihin, etsin neulekirjasta sopivan kuvion ja lähdin vain neulomaan pöytätablettia lautasen alle juurikin siitä mälsästä langasta. Katsokaa nyt, eikö olekin tylsän väristä:


Miten lie tuolloinen kauhistus Lankalipastooni livahtanutkaan. Noh, asiasta etananpoimintaan: kuvio alkoi muodostua, ja se itse asiassa onnistui yli odotusten. Neulominen oli mukavaa ja suhteellisen aivotonta, mutta silti sain kulutettua tablettiin pari viikkoa kun hitaasti teki. Kännykän kameran kanssa leikkiessä sain keskeneräisestä työstä melkeinpä armeijanvihreän kuvan, mikä tavallaan avasi silmiä. Onhan se oikeastaan hyvän väristä. Vihertävämpää kuin aiemmin, mutta ei lainkaan huonon väristä.


Sitten, kun kuvasin valmiin työn, ei tylsästä ruskeasta ollut havaittavissa kuin häivähdys. Tabletti on tällä hetkellä pingotuksessa (katsotaan, kässäänkö koko jutun vai tunaroinko sen sen sijaan), joten reunat on vähän vinksin vonksin kuin Peppi Pitkätossun talossa konsanaan.TABLETTI/Lautasen alunen
(Army Place Mat in Ravelry)

Mitä: Korinpohjapunoksella kuvioitu pöytätabletti
Miten: Neulomalla, 30 cm pitkät puikot (3,5 mm)
Mistä: Hanko (Novitalta)
Menekki: 74 gr
Miten pitkään: 12 pvääJa sitten vielä lähikuvaa tuosta korinpohjapunoksesta, vaikka ylemmästäkin kuvasta se tulee selville melkoisen hyvin.


On se aika jännää, miten kameralla voi saada hyvin erivärisiä ja eri tavalla valottuneita kuvia. Onneksi juhannuksena Gigantilla oli kameratarjous, jota en voinut jättää välistä. Pian saan taas ottaa kuvia ihan normikameralla, voi sitä ihanuutta! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)