tiistai 18. kesäkuuta 2013

Valmista ja tulevaa

Kesän tunnistaa käsityöblogeissa siitä, ettei niitä päivitetä tavanomaisella tahdilla. Itse kanssa syyllistyin samaan, mutta eipä se haittaa.

Tilailin Kujeen nettikaupasta lankoja, jotka saivat miut suorastaan hullaantumaan. Samalla kauppareissulla löytyi nimittäin uusin One Piece-manga (jota olin odottanut pari kuukautta), mutta sekin jäi toiseksi. Miehen ilme oli näkemisen arvoinen, kun sivuutin kirjan täysin. Neulominen on oppimisen sekä kokemuksen myötä noussut arvoasteikossani melkoisen korkealle.

Ja tällaisia ihanuuksiahan paketista paljastui:

Molemmat ylempänä olevat ovat Cascaden Heritage Silk-lankoja, joista on ollut puhetta käsityöblogeissa viime aikoina. Niiden valmistusmaaksihan on muuttunut Kiina (mikä on mitä ilmeisimmin myös vaikuttanut laatuun), mutta nämä neljä vyyhtiä ovat Perusta peräisin. Niiden lisäksi paketista löytyi virolaista villalankaa, jonka oletin kyllä olevan vähemmän valkoista. Mutta mutta, katsotaan mitä tästä tulee. Se on nimittäin ihanaa ja varmasti lämmintä, joten toivottavasti saan aikaiseksi hienon huivin sekä kenties pipon (ooh, ihan asukokonaisuus, vauuuu...)Olen siis päivitellyt Lankalipastoa, ja kokonaisvarasto lähestyy uhkaavasti kolmea kiloa. Asiasta kuitenkin kukkaruukkuun, lankojen lisäksi olen saanut jotain aikaan neulerintamallakin. Raportointi tosin jäi pari viikkoa valmistumisesta jälkeen.


SINISTÄ LAINETTA
(Blue Wave in Ravelry)

Mitä: Röyhelö-huivi (sininen)
Miten: Neulomalla, sukkapuikot 3,5 mm
Mistä: Creative Can Can (Rico Design)
Menekki: 106 gr
Miten pitkään: Pari viikkoa

En vielä näitä kuvia ottaessani osannut ajaa kännykameraa, joten kuvat ovat vähän mitä ovat. Se ei haittaa, koska tällä viikolla saatan saada parempia kuvia valmiista huivista. Ja koska en löytänyt sopivan kokoisia puikkoja taloudestamme, inspiraatio iski kehiin. Joten, tuota tuota... Otin syömäpuikot apuun *tadaah!*Kyllä, ihan aidot ovat. Pestyt ja tuskin koskaan käytetyt, mutta nyt osuivat kohdalleen. Jeiii, kyllä hätä keinot keksii!

Koska äiskän synttärit ja äitienpäivä osuivat suurin piirtein kuukauden päähän toisistaan, tein hänelle tällaisen huivin. Toivottavasti se oli mieluinen lahja...

1 kommentti:

  1. Käyttötarkoitus oli jo olemassa ja värit osuivat aivan nappiin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)