perjantai 8. maaliskuuta 2013

Kiirettä on pitänyt

Viimeinen evakkoviikko on kulunut joutuisaan. Lemmikki täytti kolme vuotta. Ystävä tuli käymään ja lähti nyt torstaina. Koko vanha kaveriporukka tuli käväisemään silloin täällä Lappeenrannan sekametelisäässä (aamulla aurinko, päivällä pyrytti, illasta laantui taas seesteiseksi) ja viipyivät koko pitkän, ihanan päivän.

Naurua, kaupungilla kiertelyä, lankakaupoissa ihastelua ja kerien silittelyä. Löysin Sumasta (antikvariaatti) erään kirjan, jonka hankkimisesta olin päättänyt jo peruskoulussa. Kyseessä on eräkirjailija Jack Londonin Susikoira. Aivan ihana, suosittelen. Suosittelen myös Sumaa, lattiasta kattoon ulottuvat kirjahyllyt ovat täynnä kirjoja, pursuavat lehtiä ja luettavaa... Kirjahyllyjen välissä kulkiessa tuntuu melkein kuin sinne eksyisi... Joo, ihastuin.

Kuten arvata saattaa, vierailu on ollut paljon blogin päivityksiä kiinnostavampaa. Lisäksi tänä iltana alkaa evakon esimuutto, joten siihen se viikonloppu meneekin, pakatessa, kantaessa, siivotessa ja purkaessa. Seuraava kunnon päivitys tuleekin sitten vasta ensi viikon alussa. Neulomuksia on valmistunut tasaiseen tahtiin, neuloin elämäni ensimmäisen pipon, tein ensi kerran sitten päiväkodin tupsun sekä olen aloittanut Frilla-huivia. Mokoma tosin vahingossa purkautui huolimattoman puikkokäsittelyni johdosta (silmukat putosivat ja niitä ei sitten edes hevin voimin napsittu takaisin), joten aloittelen sen kun saadaan muuttohässäkkä hoidettua. Onhan se tavallaan helpotus, ettei mikään neuletyö ole kesken pyörimässä käsissä. Ei tarvitse hätäisenä miettiä, että minnekäs tämän uskallan laittaa ettei sille vaan käy mitään.

Kurkistuskuvat uusista töistä joutuvat jäämään myös pois, sillä kameran USB-piuha on ottanut ritolat.

~Ricchan~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)