maanantai 14. tammikuuta 2019

Vuosi vaihtui, voisinko minäkin?

Olisipa helppoa vain laittaa joitain asioita elämästään vaihtokoppaan. Viime syksyn muutto ja elämänmuutokset ovat olleet henkisesti raskaita, enkä oikein vieläkään koe että olisin täysin balanssissa kaiken kanssa. Eläminen täällä susirajalla tuntuu mukavalta! Rakastan tätä rauhaa ja hiljaisuutta kaikkien niiden meluntäyteisten keskustaelämisen vuosien jälkeen. On ihanaa, kun rakkaani on täällä lähellä ja näemme toisiamme useammin. Ystävät tosin jäivät edelliselle paikkakunnalle ja heitä on toisinaan ikävä, mutta senkin saa korjattua kun pitää yhteyttä ja päräyttää joskus käymään. Suurin murheen kryyni on (valitettavasti) työ. Sanomatta sen enempää joskus haluaisin heittäytyä työttömäksi ja ihan vain.. Hengittää! Tehdä asioita josta nauttii... Tilanne kaipaa muutosta, löytäisinpä vain rohkeutta!
Back to the Business!
Marras- joulukuun ajalla on valmistunut neuletöitä.
Jokaisesta en ala suuremmin kertoilemaan, haluan vain näyttää ne teille, jotta pääsen aloittamaan tämän vuoden puhtaalta pöydältä :'D
Näin mukava minä olen..

Chrysaetos - huivi

By Heidi Alander

 Lanka: Drops Nord
Puikot: 4-4.5mm
Ohje: Ravelrystä (maksullinen) 
Tämä malli on mukavan vaihteleva, on ainaoikeaa, tasaista neuletta sekä pitsiä. Tämä vielä sillälailla kesken, että pingottamista kaipaisi ja päättelykeijukin eksyi reitiltään.. 

Joulukalenterisukat 2018

By Niina Laitinen

 Lanka: 7 veljestä luonnonvalkoinen ja havu + punainen glitter Novita välke? 
Puikot: 3.5mm
Ohje: Taimitarha-fb ryhmässä yhteisneulonnasta

Villapesupäkät

By Pirjo Lakkapää ja Katri Raunama

 Lanka: Rintalan tilan Ilo ja Suru sukkalanka
Puikot: 3.5mm
Ohje: Ravelrysta (ilmainen) 

Treysta 

By Jennifer Steingass

 Lanka: Hjertegarn SW Merinoull
Puikot: 4.5 ja 3.5
Ohje: Ravelrysta (maksullinen) tai Lainemagasine nro. 4(?)

Sukkaresepti- sukat

By Koukuttaja- Marika

 Lanka: Drops Fabel Print
Puikot: 2.5mm
Ohje: Ravelrysta (ilmainen) 
Nämä sukat on rakennettu Sukkaresepteistä, joista vot valita mieleisesi vaihtoehdot :) 

Elämän Virta

By TiiQ

 Lanka: Tukuwool värissä Mantu
Puikot: 3mm
Ohje: Sukka Finlandia kisaohje, mahdollisesti kilpailun jälkeen saatavana Ravelrysta? 
Nämä ovat tosiaan SukkaFinlandian lämmittelysukat, jotka valmistuivat joulukuussa, koska eihän sitä kisaa voi lämmittelemättä aloittaa :D

Cuneus- huivi

By Koukuttaja

Lanka: Adlibris baby merino 
Puikot:3mm?
Ohje: Ravelrysta (ilmainen) 
Sama kuin edellisessä huivissa, pingotusta ja päättelyä vailla... 

Keskeneräisiä töitä tällä hetkellä 2, Heidi Alanderin Adventti mysteeri knitalongin Kaarne- huivi, johon valitsin varastosta lankoja joita en ikinä muuten käyttäisi. Kaikki ovat mohair-akryylisekoitelankoja. Novita Rosen turkoosi lanka kyllä uhkaa loppua kesken, joten on kai keksittävä vaihtoehtoinen lopetus kyseiseen huiviin, koska en todella aio käydä sitä purkamaan!
Toinen aktiivinen keskeneräinen on nyt tammikuussa aloitettu Susanna Winterin Hyggedays-villapaita (ohje ravelryssa, maksullinen).

Lanka investointeja on tullut tehtyä Joulun aikana hurjasti (ihan kuin olisin tarvinnut yhtään enempää) , ja ostoskoriin on päätynyt minulle uusia lankoja uusilta värjäreiltä kuten Ikke Yarns, Wool me once Fibers, WoolAmalia, Mothy and the Squid sekä Lanitiun ex Machina. En tiedä mitä kaikkea noista teen, kun tuli tilattua sinkku sekä sukkalankaa, mutta eiköhän kaikki jotenkin joskus saada tursattua.

Olen myös ottanut projektiksi tehdä lankainventaarion ja kirjata stashini Ravelryyn. Tähän mennessä pelkkiä täysiä keriä on lähes 6 kiloa, jämiä en ole edes laskenut vielä ja kaapeissa lymyää vielä 2 n. 30L muovilootaa jotka sisältävät jämiä sekä täysiä keriä *nielaisu* .. Taitaa tulla tupenrapinat :'D.

Joululahdaksi sain Banelta 30€ lahjakortin Taito- shoppiin, joten ehkä koitan tuhlata sen välineiden uusimiseen langan sijasta.. Tai ehkä ihan pikkuisen lankaa? Jooko?

Tein myös itselleni lupauksen, että alan pitää kirjaa paremmin tekemistäni neuletöistä ja langan kulutuksesta. Aion aloittaa sen nyt kaikista 2019 aloitetuista/tehdyistä töistä, joten listan avaa mukavasti SukkaFinlandian Etappi 1, mutta niistä lisää toisen kerran :)

Mukavaa alkanutta vuotta!
~ Ma-chan ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)