sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Räntää ja sukkajuttuja

Sää ei tosiaan ole tällä hetkellä kuin morsian.
Räntää satelee vaakatasossa ja on harmaata ja märkää.. sitä suuremmalla syyllä voi käpertyä sohvan nurkkaan neulostamaan!
Huolettaa hieman kelin puolesta siinä mielessä, että Bane on luonani käymässä ja hänellä ei ole autossa vielä talvitassut alla ja kuitenkin Joensuuhun on toistasataa kilometriä matkaa :/

Tiedän että olin lupaillut Sukka-Finlandian lämppärisukkauutisia, mutta kuten olen tainnut joskus aikaisemminkin mainita, olen auttamattoman onneton ottamaan kuvia kesken prosessin!
Saanen siis esitellä SF- lämppärit valmiina!

Ohje: Lumi Karmitsa, Keväällä Kerran
Lanka: Novita Nalle ja tehosteena Gjestal Maija
Puitkot: 3.0mm
Aikaa kului: 4 päivää

Äärettömän miellyttävä ohje neuloa!
Vaikka ohje näyttääkin alkuun hieman pelottavalta kaikkine pitsineuloksineen ja palmikkokäänteineen, neulominen sujui kuitenkin todella kevyesti.

Ohje oli hyvin selitetty auki.

Suurin huolenaihe alkuun oli, että saanko itselleni sopivat sukat? Ohje on tehty 36 - 38 kokoiselle jalalle, ja kun ite omistaa 39-40 kokoisen kalossin, alkaa tilanne jännittää.
Ohjeessa tosin käytettiin 2.5mm puikkoja, joten päädyin itse 3.0 mm jotta saisin hieman kookkaammat sukat ja hyväthän niistä tuli!
Toiset samanlaiset tein vielä TeeTeen Pallaksesta tehostevärinä käyttäen tuon violetin nallen jäänteitä. Pallaksesta tehtyihin tosin tein pari extra kierrosta reunapitsiä.

Voin sanoa, että tällä ohjeella teen varmuudella useammatkin sukat, ja kokeilen varmaankin myös niillä 2.5 mm puikoilla, jotta pienempijalkaisemmillekkin sopisivat.. (varokaa, joulu lähestyy! aaaagh!)

Joululahjojen hamstraaminen pitäisi varmaankin jo pikkuhiljaa aloittaa.. muuten kaikki saavat joulunajan hittituotteet paketteihinsa :'D
Lukuunottamatta tietysti niitä, joille tulee itsetehty paketti... jos tulee.. ehkä tulee?

Lahjuksista puheenollen, sain tuhottua Banen antaman synttärilahja lahjakortin Titityylle! :)
Näitä lakoja ei käytetäkään SFään tai Satoiluun.. näistä tehdään hartaasti harkitut neuleet itselle!
Ja ehkä jotain myös Banelle, joka luonnollisesti väittää että ei saa tehdä kun ne on lahja minulle mutta en aio välittää koska oli aivan liian mussu kun tuhlasi lahjakorttimukseen ♥
Ja eräänä päivänä kävimmä sitten napsimassa kuvia mokomista :)

Ensinnäkin kiitos Ansga kuvista!

Todella mukavaa katsella laadukkaampia kuvia kuin omalla ikivanhalla pokkarilla napsittuja :D
Omassa puhelimessakin on melkein parempi kuvanlaatu kuin omassa kamerassa :'D

Kuvassa siis etualalla Titityystä tilatut CoopKnitsin Socks Yeah! langat väreissä Iolite, Jadeite ja Chryso, sisältävät 75% superwash merino villaa ja 25% Nylonia, yläorrella CascadeYarnsin Heritage sock yarn värissä Cedar Green, sisältää 75% superwash merinoa ja 25% Nylonia. Löydät nämä myös KeräKätköstä tarkemmilla tuotetiedoilla.

Aikaisemmin tilaamistani Drops Nord langoista olen alkanut tehdä Banelle sukkia, hän toivoi Batman logoa, joten Batman logon hän myös saa :D
( älkää välittäkö iki ihanista yökkäripöksyistä >____< )

Sain siskoltani myös mielenkiintoisen synttärilahjan, nimittäin VÄRTTINÄN!

Ehkä seuraavaan postaukseen saan aikaiseksi kuvasia itse kehrätystä langasta?

~Ma- Chan~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)