torstai 9. kesäkuuta 2016

Myös käsillä tekemistä

Alunperin tarkoitukseni oli pyhittää blogi pelkästään neulomuksille sekä muille sellaisuuksille. Nyt kuitenkin teen poikkeuksen kahdella tapaa: alan julkaista myös piirroksiani sekä mitä jännyyksiä puutarhassa tapahtuu (ei kukkapenkissä, mutta muuten kyllä on juttuja ilmestynyt pihamaalle :3).

Aloittakaamme siis. Olen piirtänyt niin kauan kuin muistan, mutta siihen oli tullut noin viiden vuoden tauko. Nyt sitten on taas alkanut juttuja alkanut tulla paperille.


Seitsemän avainta hopeaista
(puuvärit)

Alun perin aloitin joskus viime vuoden aikana, tänään nyt sitten sain taustankin piirrettyä. Inspiraationa Candlemass'in biisi "Seven Silver Keys", josta etenkin kohta: "To open up your dreams you need seven silver keys" eli ei-niin-suoraan suomennettuna "Oveen unelmien tarvitset seitsemän avainta hopeaista". Alkuperäistä biisiä en ole kuullut, vain coverin. Kas siitä idea ja tuotah... tällaista tuli aikaiseksi. Yleensä en piirrä haltioita, mutta tähän se tuntui sopivan.

Ei miulla muuta. Edellisen postauksen huivi on vieläkin päättelemättä, vaikka olen saanut sillä välillä yhdet Eila-mummon tossut aikaiseksi sekä myös villasukkaparia herra Jiille aloitettua.

Unski-swan on toinen nimimerkkini jolla liikun netissä, joten kyseessä ei ole suinkaan *gasp* taidevarkaus, vaan tuossa sängyllä alkuperäinen piirros makoilee ja odottaa että pääsisi kansioon.

Jei, huomenna Tykkimäkeen!  \(^___^)/

~Ricchan~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)