perjantai 23. tammikuuta 2015

Viime vuoden viimeinen

Hirmuinen oli kiire joulukuun viimeisenä päivänä, sillä halusin saada yhden sukkaparin valmiiksi ja lisätä sen sitä kautta viime vuoden sukkasaldoon. Ja siten kellon lyödessä varttia vaille kaksitoista sain puikot irti työstä, jei!


Seitsemän kertaa seitsemän
(Seven times Seven in Ravelry)

Mitä: Tavalliset raitasukat (80 s)
Miten: Neulomalla, puikot 3 mm (metalli)
Mistä: 7veikka vihreä (188 gr) ja jämämusta (30 gr)
Miten paljon: 218 gr eli 109 gr/sukka
Miten pitkään: Neljä viikkoa

Tässä sukassa oli alun perin ideana raidoittaa periaatteella kolme mustaa, kaksi vihreää mutta kippas kappas, teinkin vahingossa kolme kerrosta vihreää enkä jaksanut purkaa. Sitä kautta vihreän osuus väleissä kasvoi, kunnes mustia raitoja oli seitsemän ja vihreää myös seitsemän kerrosta viimeisessä välissä. Tämähän oli jopa symbolisesti hieno juttu:  sukat menivät iskälle myöhästyneenä joululahjana ja perheessämme on yhteensä seitsemän henkeä. Vauuu~


Päällä perinteinen 2o2n-joustinneule ja uutuutena päädyssä on perinteisen tähtikavennuksen sijaan nauhakavennus. Tuntuu kuulemma paremmalta jalassa ja sillä sai myös kuvionkin taittumaan nätisti.


Vielä kaksi kappaletta villasukkapareja olisi tehtävänä, molemmat veljille.
Toinen pari on puolivalmis, tällä hetkellä sukka nro kaksi on saamassa itseensä kantapäätä. Kuvion vein Ravelrystä eräästä piposta, linkin ohjeeseen laittelen kun raportoin näistä sukista virallisesti.

~Ricchan~

2 kommenttia:

  1. Hienot sukat, väristä tulee mieleen metsä. Kauniit sukat myös valmistumassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Miekin tykkään tuosta kisusta, vaikka vähän epäilyttää mitä miespuolinen saaja siitä tuumaa xD

      Poista

Kiitos kommentistasi :)