lauantai 26. lokakuuta 2013

Viimeinen pari puikoilta pois

Olin Sukkasadon alussa tainnut laskea, että aikani riittäisi jopa neljään sukkapariin. Valitettavasti aika jotenkin livahti käsistäni, ja sain aikaan vain kaksi paria sukkia. Tässä niistä toinen:


SymmetriaRaita
(Striped Symmetry in Ravelry)

Mitä: Villasukat (56 s)
Miten: Neulomalla, sukkapuikot 4 mm
Mistä: Isoveli Colori harmaakirjava (136 gr) ja Isoveli Sinimusta (96 gr)
Miten paljon: 232 gr (116 gr/sukka)
Miten pitkään: 6 viikkoa

Nämä ovat erittäin liitoksissa Iskän aikaisempiin Epäsymmetristä raitaa-sukkiin, sillä värit ovat täsmälleen samat, tällä kertaa vain vaaleampi toimii pohjavärinä. Muutin myös raitojen määrää, nyt varressa on kuusi raitaa ja sukat ovat symmetriassa paremmin. Tokkopa sillä oikeasti on väliä, mutta tulipahan tehtyä, hih. Joululahjasäkkiinhän nuo suuntaavat.

Kovin pitkä aikahan noihin sukkiin upposi, mutta elämässä taisi tapahtua kaikenlaista tai sitten neulominen ei vain jostain syystä sytyttänyt. Syksy on ollut ankean harmaa viime aikoina, sadetta ja pilvisyyttä koko ajan. Väriloisto on tippunut puista pois ja enää vain talitiaiset lentelevät olohuoneesta avautuvassa maisemassa. Oravatkin jo jossain piilossa, lienevätköhän keksineet pesäkolon jostain suunnalta. Ei mikään ihme, että jonkinsorttinen väriterapia kelpaisi. Ja semmoinenhan löytyi, Hemtexistä bongasin aivan ihanan punavalkoruudullisen essun, joka on kuin luotu joululeipomuksia varten!


Voi, en voinut itselleni mitään, miun oli vain pakko saada se. Harvemmin tulee niin varmoja ostopäätöksiä, mutta tämä oli vertaansa vailla. Mies kysyi, että oliko siellä myynnissä suihkuverhoja, mutta totuus on se, etten nähnyt mitään muuta. Hyrisin tyytyväisyydestä vielä pari tuntia jälkeenpäinkin, ja nyt essu odottaa pyykkikorissa pesua ja käyttöönottoa. Kuva on napattu kyseisen liikkeen sivuilta, eikä se tee oikeutta esikuvalleen.Ja lisää iloisia aiheita: Lanka mutkalla-blogissa on arvonta, käykäähän katsaisemassa. Blogiin pääsee kuvaa kilkkaamalla, ja arvontaa on vielä pari päivää jäljellä ^___^

Tilailin Lankakauppa Kujeesta hieman ihanuuksia itselleni, ja vironvillasta lähti tulemaan uusi Revontuli Miehen äidille tilaustyönä. Nyt olen ollut tosi tarkkana, ja kaikki mahdolliset virheet olen saanut korjattua. Sekin osoittaa jo edistymistäni neulojana, mikä on myös tosi kiva asia. Nyt kun elämä tuntuu vain olevan reissaamista kodin ja työpaikan välillä ankean harmaassa arjessa, on hirmuisen mieltäylentävää huomata oppivansa edelleen uusia asioita ja saavansa jotain konkreettistakin aikaan.Harmi vain, että huivi on valitettavasti kovin väritön... Mutta edistyy huimaa vauhtia, kuva on otettu pari päivää takaperin ja neuletyön koko on ainakin tuplaantunut.

Jouduin ottamaan aloituksen noin neljä kertaa uusiksi, koska tiputtelin silmukoita ja tein isoja virheitä, mutta nyt kaikki on sujunut mallikkaasti. Toivottavasti saan koko huivin tehtyä kunnolla. Yksi virhe jos sinne tulee niin se tuskin haittaa, täydellistä työtähän ei ole olemassakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)