keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Kasvunvaraa Varastossa

Tilasinpa sitten eräänä päivänä Kujeelta lankaa ^____^ Ja nyt tietysti pitää esitellä nämä ihanaisuudet:


Oih, eivätkö olekin ihania! Olivat miuta odottamassa kun tulin kotiin töistä, siellä olohuoneen pöydällä napottivat nätisti. Paketista paljastui liukuvärjättyä vironvillaa anopin Revontulta varten (sen saman jonka alun esittelin viime päivityksessä), sekä kaksi ihanuutta jotka oli vain pakko saada. Schoppel Wollen Zauberball Lacea tilasin kahdessa eri värissä, vasemmalla Varjo, oikealla Mustaviinimarja. Värit toistuvat suurin piirtein oikeina, mutta harmaassa valaistuksessa on hiukan hankalaa yrittää saada oikeanvärisiä kuvia.

Koska Molemmissa kisuliineissä pitäisi olla noin 800 metriä lankaa, oli yllättävää huomata, kuinka pieniä ne loppujen lopuksi olivatkaan. Miun kämmenen kokoisia palluroita, mutta voi miten ihanan tuntuisia... Taisi mennä loppuilta näitä silitellessä.


Lisäksi olin hommaillut jokin aika sitten Novitalta Hilettä, kun alkavat ilmeisesti kausilangat vaihtua taasen ja pitää varautua. Koko syksyn ajan Hile on kutitellut ja kuiskutellut, mutta vasta alennusmyynnin turvin uskalsin tarttua kimallelankaan. Otin vain yhden kerän, toivon mukaan se riittää yhteen pipoon. Isoveljeä (suurin piirtein saman paksuista) meni aikoinaan noin 130 gr/pipo, mutta siinä olikin käännettävä reunus.

Lankavarastoni on taas kavunnut viiteen kiloon saakka. Oho?


8 kommenttia:

 1. Uusien lankojen hiplaaminen on aina kivaa, siitä tulee hyvälle tuulelle :) . Arvioin jokin aika sitten oman lankavarastoni koon. Sitä on sellaiset 16 kiloa(!) ja kaiken kutomiseen kuluisi 5-6 vuotta aikaa (härreguud).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, jo on kokoa varastolla :) Ajatella jos joutuisi tyhjentämään koko varaston loppuun saakka ennen kuin voisi ostaa lisää lankaa, siinä menisi tovi jos toinenkin.

   Poista
 2. Makeita nuo tilaamasi langat, ja etikettikin on söpö :) Mä en edes uskalla käydä punnitsemaan omia lankojani, mutta kaapit on aika täynnä :) Ei tälle mitään mahda!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi kisu-etiketti on ihan mahdottoman suloinen! :D Ja kyllähän varastoja olla pitää, lanka saattaa loppua maailmasta, hih :)

   Poista
 3. Ihania lankoja! Omaa lankavarastoani en ole punninnut pitkään aikaan. Ei tahdo pysyä mukana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miullakin meinaa joskus unohtua tuo punnitseminen, mutta se on toisaalta tosi hauskaa :)

   Poista
 4. Upeita huivilankoja!
  *
  Haasteentynkää pukkaisi blogistani, käy kurkkaamassa! :o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)