perjantai 20. syyskuuta 2013

Back in Business

Ja niin olen taas paikalla. Huh huh, oli aika jännää olla kipeänä pitkästä aikaa (muistaakseni yli vuosi viime flunssaisuudesta), mutta toivon silti että seuraavaan sairastumiseen menee ihan yhtä pitkä aika. Olin jo yli viikko sitten terveenä, mutta en joutanut päivittämään kun tuo elämä tuppasi tulemaan tielle.

Blogini on saanut lisää lukijoita, ja olen tosi innoissani teistä (^___^) Melkein pistää jännittämään, että mitähän kaikkea sitä tänne uskaltaa kirjoittaa nyt kun porukka jopa lukee näitä miun tekstailujani. Sivuhuomautuksena kerrottakoon siis sen kunniaksi, että miehän en teetä pienistä mukeista suostu juomaan vaan pitää olla vähintään puolen litran kupponen (sain siis napattua tosi hyvän kuvan viime viikolla ja pitihän sitä päästä käyttämään jonkin tekosyyn varjolla):


Nytkin on kaakaota iltalämmikkeenä, niin on hyvä käydä nukkumaan.

Kävipä hassusti muuten, että osallistuin Villaviidakon blogissa Syysinspiraatio-arvontaan, ja voittaa pamautin viiden numeron lahjatilauksen Suuri Käsityö-lehteä. Pompin kirjaimellisesti riemusta, olin nimittäin koko loppukesän arponut, että pitäisiköhän tutustua johonkin käsityö-lehteen. Enää ei tarvitse miettiä, kiitos siulle Emma!


Viime postauksessa mietin itsekseni, kannattaako neuloa jos on kipiänä. Koska oletin saaneeni oman tautini virustartuntana, oletin automaattisesti sen leviävän mikäli jatkaisin lahjasukkia. Olisi tosi ikävää lähettää myös tauti sukkien mukana, joten jätin suosiolla yllä olevan kuvan sukkasen kesken ja siirryin neulomaan toista paria. Langaksi valikoituivat äiskän marinoimat Isoveljet vuodelta nakki ja muusi, ihanan pehmeää neulottavaa. Nyt sukat ovat noin kolmeakymmentä kerrosta vaille valmiit, ja esittelen ne varmaan seuraavassa postauksessa. Yritän ainakin kovasti, mitä nyt viikonlopun MtG-turnaukselta ja töiltä ehdin.

Sukkasatoilua on yritetty kovasti aloittaa, ja siitä todisteina kuvia tämänhetkisestä Sukkatehtaan tilanteesta:Yksi pari on melkein jopa valmiina, ja toinen jo mainittu onkin kolmeakymmentä kerrosta vaille valmis. Olen tästä huolimatta edelleen sitä mieltä, että vain yksi neuletyö saa olla kerrallaan kesken. Tämä on vain poikkeustilanne.

Luulisin.

2 kommenttia:

  1. Minäkin olen täällä kipeänä syysflunssaa...ei tahdo jaksaa neuloakkaan. Kohtahan sulla onkin kauniit sukat valmiina. Juu, minäkin yritän pitää vain yhtä neuletyötä kerralla kesken, mutta usein siitä lipeää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tavan flunssa vie yllättävän hyvin voimat, vaikka ei uskoisikaan. Toivottavasti paranet pian :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)